Usluge

Usluge Koje Nudim

Od Besplatnog Do 4500 kn

Hvala Vam što se odvojili vrijeme za proučavanje usluga koje nudim. Ako imate bilokakvih dodatnih pitanja koja možda nisu odgovorena na ovoj stranici, svakako mi se javite putem e-mail adrese info@zdraviplan.com a ja ću Vam odgovoriti što je prije moguće!

Svaku od 4 usluge moguće je platiti u kunama ili eurima, ovisno o Vašim željama i preferencijama ali svim novim klijentima je preporučeno krenuti od potpuno besplatnih 15 minutnih konzultacijama o kojima više možete saznati ispod.

U mojem cjeniku nalazi se nekoliko različitih opcija a jednostavno ih možete shvatiti ovako - za male i brzo riješive probleme vjerojatno trebate jednokratne konzultacije, a za teže riješive, kronične probleme, možemo raspraviti o mjesečnom savjetovanju.

Poanta svakog savjetovanja je pomoći klijentu na način da je na kraju konzultacija klijent sam u stanju pomoći sebi, bez da ovisi o dugoročnom savjetovanju i plaćanju usluga u nedogled. Vrijeme je da zajedničkim snagama vratimo Vaš život u Vaše ruke!

15 Minutne Besplatne Konzultacije

Besplatno! // Free // Pro Bono

Niste sigurni želite li krenuti ovim putem? Nema problema, zato su ovdje 15 minutne besplatne konzultacije - prva od 4 usluge koju nudim te ju savjetujem apsolutno svakom novom klijentu. U tih 15 minuta možete pitati što god Vas zanima vezano za biljnu prehranu i način na koji radim. Također, na ovaj način jednostavno i bez rizika možete saznati odgovara li Vam moj način rada i moja energija. Ovo je informativni razgovor te ujedno i korak bliže Vašem cilju.

Iridološka Analiza

300 kn // 40 eur

Iridologija je alternativna metoda utvrđivanja zdravstvenog stanja osobe na temelju boje, linija i mrlja u šarenici oka. Iako iridologija NIJE zamjena za profesionalnu dijagnozu, može nam puno reći o stanju našeg tijela te na koje stvari trebamo obratiti pozornost.

Moja iridološka analiza dolazi u pisanom formatu u kojem detaljno tumačim sliku Vaših očiju. Ukoliko želite dodatnu usmenu analizu, morate uzeti neku od ponuđenih opcija jednokratnog savjetovanja. Slike šarenice morate nabaviti sami te poslati putem e-maila u visokoj kvaliteti na e-mail adresu info@zdraviplan.com

Jednokratno Savjetovanje

od 400 do 900 kn // od 55 do 120 eur

U jednokratnom savjetovanju možete očekivati od 30 do 90 minuta razgovora, ovisno o opciji koju ste kupili. U tom vremenu slobodni ste postavljati sva pitanja o Vašem problemu, biljnoj i sirovoj prehrani, ljekovitom bilju, postu i drugim srodnim temama. Potruditi ću se odgovoriti na sva Vaša pitanja na što jednostavniji način kako bi što lakše mogli razumjeti svoj problem i kako je došlo do njega te koje korake trebate napraviti da biste ste osjećali bolje.

Na kraju savjetovanja dobit personalizirane smjernice za prehranu, korištenje ljekovitog bilja, prakticiranje posta i ostalih prirodnih metoda po potrebi. Ova vrsta savjetovanja namijenjena je osobama koje su disciplinirane i motivirane, mogu same slijediti smjernice, nemaju neki veliki problem i/ili su na manjem budžetu.

Mjesečno Savjetovanje

od 2000 do 4500 kn // od 270 do 600 eur

U mjesečnom paketu savjetovanja možete očekivati od 5 do 15 sati razgovora, ovisno o paketu koji odaberete. Osim razgovora, u mjesečnom paketu dobivate i podršku putem poruka i ideje za biljne i sirove recepte. U Silver i Gold paketu također potpuno besplatno dobivate iridološku analizu. Razlike između paketa možete saznati na početnoj stranici.

Mjesečni paketi osmišljeni su kao vodstvo uz intenzivnu i detaljnu edukaciju o prehrani i detoksu kako biste nakon toga mogli samostalno i samouvjeren nastaviti dalje bez da ste ovisni plaćati svaki mjesec. Ova opcija savjetovanja namijenjena je osobama koje su u ozbiljnim problemima, ne znaju puno o detoksu i biljnoj prehrani, trebaju dodatnu motivaciju i vodstvo i su spremni ući 100% u protokol.

Također u ovoj opciji imamo dovoljno vremena za uključiti i razne tehnike za rješavanje emotivnih i mentalnih blokada koje vas sprječavaju u promjeni i da postanete bolja verzija sebe.

Dizajnira i Održava Alienic Era j.d.o.o. - Sva Prava Pridržana - Zdravi Plan - 2021