Strpljiva i predana tome što radi, toplo preporučam!

Za Viktoriju sam prvi put čula prije par godina. Međutim, moja predrasuda o njoj da je previše mlada i strah da svoje zdravlje stavim u njene ruke, učinili su da odem nekim drugim putem koji se za mene ispostavio pogrešnim. Moje zdravstveno stanje se u međuvremenu jako pogoršalo i nisam znala kako sebi više da pomognem, a kod liječnika nisam željela ići. I eto, kako ništa u životu nije slučajno, ja se sjetim nje i odlučim kontaktirati je i tražiti mišljenje. Napišem joj koje sve probleme imam ( psiho – fizičke). Nisam dugo čekala, već sutradan ujutro mi je odgovorila. Na moje ogromno iznenadjenje, samo na osnovu mojih simptoma odmah mi je rekla koje su mi slabe tačke, šta mi se dogodilo u tijelu, i šta trebam poduzeti da to popravim.

Pošto sam do tog trenutka isprobala na sebi sve sto sam smatrala da bi moglo da mi pomogne i ništa od toga nije dalo pozitivan rezultat, potpuno sam izgubila vjeru i nadu da će mi biti bolje, u tom trenutku već jako umorna od svega kroz šta sam prošla, na ivici snage, u ogromnom strahu, ostalo je da uradim ono što mi je ona predložila. Na moje pitanje šta želi time postići, dala mi je veoma slikovito objašnjenje. Istu noć sam uradila šta je od mene tražila. Rezultat sam vidjela nakon samo 2 dana. Onda smo se čule i dogovorile dalje šta treba da radim. Sve mi je detaljno objasnila. Predložila mi je tinkture koje sam uzela i koje su mi jako pomogle. Kroz samo mjesec dana, moje zdravlje se znatno poboljšalo i za to vrijeme jako puno sam naučila od nje, u direktnom razgovoru s njom i iz njenih videa na youtube kanalu.

Sada, nakon par mjeseci saradnje s njom mogu da kažem da odlično zna posao koji radi, profesionalna, pametna, educirana, s velikim znanjem, prijatna, draga, s puno strpljenja, nenametljiva, pažljiva, predana onome što radi, dostupna u svakom trenutku, spremna da ponovi i objasni ako treba i više puta, uliva povjerenje, daje snagu … Bez njene podrške bilo bi mi jako teško. Ona je kao neki svetionik koji mi pomaže da držim pravac. Za nju imam samo riječi hvale i svakako da je ona moja preporuka svima onima koji imaju zdravstvenih problema kao i onima koji bi željeli poboljšati svoje zdravlje. Nastavljam saradnju s njom i veselim se njenim novim videima iz kojih ću i dalje učiti. Želim joj da nastavi hrabro koračati dalj i da svakim danom unapređuje svoje znanje i iskustvo. Samo naprijed, draga Viktorija. Zaslužuješ sve najbolje! ❤️❤️❤️

Autor Recenzije: 

Sandra D.

Ocjena: 

5

/5

Godine: 

36

Dizajnira i Održava Alienic Era j.d.o.o. - Sva Prava Pridržana - Zdravi Plan - 2021