Nakon samo 3 mjeseca sam bez bolova (artritis, stenoza)!

Imam dijagnoze reumatidnog artritisa i stenozu kralježnice. Zbog toga sam imala jake bolove u kukovima i koljenima i sve sam teže hodala. Doktor me je uputio na zahtjevnu operaciju kralježnice, koju nikako nisam željela i tražila sam neki izlaz iz života sa stalnim bolovima i na tabletama protiv istih. Imala sam često i grčeve u nogama i rukama.

Nakon 3 mjeseca sto sam bila na sirovoj prehrani (salatama , voću i smoothijima) i Viktorijinim biljnim tinkturama, konačno nemam više bolova, lakše se krećem, imam vise energije, šećer mi se stabilizirao, kao i kolesterol. Jako sam zadovoljna i sa svojom novom kilažom, izgubila sam 13kg .

Moj put ozdravljenja se dalje nastavlja, puno sam naučila uz Viktorijine savjete o prehrani i o zdravlju općenito, kao i uzrok mojih zdravstvenih problema. Jako sam joj zahvalna sto mi je otvorila nova vrata, iako su mi svi govorili da je operacija jedino rješenje. Sada više vjerujem u svoje tijelo i da se može regenerirati bez obzira na godine i zdravstvene probleme.

Svakome bih preporučila neka proba na isti način se izliječiti, samo treba imati strpljenja i vjerovati. Hvala Viktoriji od srca što mi je pomogla da ponovno živim bez bolova ❤️

Autor Recenzije: 

Ljubica H.

Ocjena: 

5

/5

Godine: 

72

Dizajnira i Održava Alienic Era j.d.o.o. - Sva Prava Pridržana - Zdravi Plan - 2021