O Meni

O meni

Ja sam Viktorija Jakšić, veganski nutricionist i specijalizirala sam se za cjelovitu i održivu biljnu prehranu. Cjelovita biljna prehrana drastično je promijenila moj život i znam da može promijeniti i vaš. To je snaga cjelovite biljne prehrane!

Vegan sam već više od pola desetljeća i moram vam reći da je to najbolja odluka koju sam ikada donijela. Ne samo da sam primijetila veliki napredak u svom zdravlju, nego također pozitivno utječem na planet i životinje. I želim to podijeliti s vama!

Moja misija

Moja misija je pomoći drugima u prijelazu na biljnu prehranu. Razumijem da promjena može biti zastrašujuća, ali ne mora biti uz pravo vodstvo. Bit ću uz vas pri svakom koraku, pružajući vam ukusna i hranjiva veganska jela te znanje i resurse koji su vam potrebni da vaš prijelaz bude uspješan.

Surađivala sam s nekima od najpoznatijih hrvatskih veganskih brendova, kao što su VerVita, Zelenarium i Prijatelji Životinja te sam 2018. godine držala kuharsku radionicu na ZeGeVege sajmu. Također sam kreator sadržaja na YouTubeu gdje dijelim svoje znanje i iskustvo sa širom publikom.

Vjerujem da je biljna prehrana budućnost. Ne radi se samo o našem zdravlju nego i o očuvanju naše Zemlje te prestanku mučenja i ubijanja životinja. Strastvena sam oko ovog cilja i želim vas pozvati da mi se pridružite na ovom putovanju. Zajedno možemo napraviti razliku!